Kernwaarden

Advies Over Cijfers denkt met u mee over welke financiële dienstverlening het beste past bij uw onderneming. Het doel van AOC is om de financiële situatie van uw onderneming op begrijpelijke wijze aan u over te brengen. Het leveren van een goede kwaliteit en persoonlijk contact zijn kernwaarden van AOC.

 

Ervaring

Met bijna 20 jaar ervaring in administreren en financieel rapporteren kunt u rekenen op een hoogwaardige dienstverlening. AOC richt zich op kleine ondernemers en kan daardoor een totaalpakket aan financiële dienstverlening aanbieden. 


Betrouwbaar

Een goede vertrouwensrelatie is belangrijk wanneer het uw financiële gegevens betreft. Advies Over Cijfers gaat vertrouwelijk en zorgvuldig om met uw gegevens, zie het privacy statement voor meer informatie. 


Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Advies Over Cijfers zijn te downloaden via deze link

 

Eén contactpersoon


Persoonlijk contact met maar één contactpersoon, wel zo prettig. Uw financiën op een begrijpelijke manier rapporteren is dé reden waarom AOC is opgericht. Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek (telefonisch, videoverbinding of op locatie) over de mogelijkheden voor uw bedrijf.