Kernwaarden

Advies Over Cijfers denkt met u mee over welke financiële dienstverlening het beste past bij uw onderneming. Het doel van AOC is om de financiële situatie van uw onderneming op begrijpelijke wijze aan u over te brengen. Het leveren van een goede kwaliteit en persoonlijk contact zijn kernwaarden van AOC.

 

Ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring op financieel gebied kunt u rekenen op een hoogwaardige dienstverlening. Vanuit een werkverleden binnen de accountancy kent het inrichten en bijwerken van de financiële administratie geen geheimen. Ook met het rapporteren over cijfers of het opzetten van een goed werkende P&C-cyclus is AOC ervaren. Door een goede afstemming over uw behoefte en het leveren van maatwerk, kunnen de kosten beperkt blijven. 


Betrouwbaar

Een goede vertrouwensrelatie is belangrijk wanneer het uw financiële gegevens betreft. Advies Over Cijfers gaat vertrouwelijk en zorgvuldig om met uw gegevens, zie het privacy statement voor meer informatie. 


Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Advies Over Cijfers zijn te downloaden via deze link

 

Eén contactpersoon

Persoonlijk contact met maar één contactpersoon, wel zo prettig. Uw financiën op een begrijpelijke manier rapporteren is dé reden waarom AOC is opgericht. Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek (telefonisch, videoverbinding of op locatie) over de mogelijkheden voor uw bedrijf.