Kernwaarden

Advies Over Cijfers denkt met u mee over welke financiële dienstverlening het beste past bij uw onderneming. Het doel van AOC is om de financiële situatie van uw onderneming op begrijpelijke wijze aan u over te brengen. Het leveren van een goede kwaliteit en persoonlijk contact zijn kernwaarden van AOC.

 

Ervaring

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in financieel rapporteren waarvan diverse jaren binnen de accountancy kunt u rekenen op een hoogwaardige dienstverlening. AOC richt zich op kleine ondernemers en kan daardoor een totaalpakket aan financiële dienstverlening aanbieden. 


Betrouwbaar

Een goede vertrouwensrelatie is belangrijk wanneer het uw financiële gegevens betreft. Advies Over Cijfers gaat vertrouwelijk en zorgvuldig om met uw gegevens, zie het privacy statement voor meer informatie. Doordat AOC geen personeel in dienst heeft, worden uw vertrouwelijke gegevens alleen door de ondernemer verwerkt.


Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Advies Over Cijfers zijn te downloaden via deze link

 

Eén contactpersoon


Persoonlijk contact met maar één contactpersoon, wel zo prettig. Doordat het aantal klanten van Advies Over Cijfers beperkt is, kan ik snel inhoudelijk meedenken bij vraagstukken. Uw financiën op een begrijpelijke manier rapporteren is dé reden waarom AOC is opgericht. Graag vertel ik u  over de mogelijkheden voor uw bedrijf.